K-POP stjernen MoonBin, medlem af det sydkoreanske boyband ASTRO, er død i en alder af 25 år.

ASTRO-sangeren blev fundet død i sin lejlighed i Gangnam-gu-distriktet i Seoul af sin manager onsdag aften, ifølge sydkoreanske medier.

ASTRO’s pladeselskab Fantagio Music udgav en erklæring på Instagram: “Den 19. april forlod ASTRO-medlem MoonBin os pludselig og blev til en stjerne på himlen.”

“Selvom det ikke kan sammenlignes med sorgen hos de efterladte familier, der har mistet deres elskede sønner og brødre, er ASTRO-medlemmerne, der har været hos os i lang tid, samt vores Fantagio-kollegaer og ledere, dybt i sorg og chok over MoonBins død.

“Mit hjerte gør endnu mere ondt ved at levere denne pludselige nyhed til fansene, der har støttet MoonBin og sendt generøs kærlighed.”

“Jeg er mere knust, fordi jeg kender hjertet af den afdøde, der altid elskede og tænkte på sine fans mere end nogen anden.”

Dødsårsagen blev ikke umiddelbart offentliggjort.

MoonBin var en del af ASTRO-spin-off-duoen MoonBin & San-ha sammen med Yoon San-ha.

Duoen var i gang med deres DIFFUSION-turné efter at have startet med en todages koncert i Seoul den 18. og 19. marts.

Deres stop i Jakarta, Indonesien, som skulle have fundet sted den 23. maj, er siden blevet aflyst ifølge LUMINA Entertainment.

Meddelelsen lød: “Efter lang diskussion og overvejelse er vi nødt til at aflyse denne begivenhed på grund af uforudsete omstændigheder, som er uden for vores kontrol og ikke kunne undgås.”

MoonBin’s første kendte optræden i en musikvideo var i 2006, da han medvirkede i TVXQ’s video for deres sang Balloons.

Som barnemodel, før han blev et popkultur fænomen i Sydkorea, var MoonBin Fantagio-elev siden han var i femte klasse.

MoonBin og de andre medlemmer af ASTRO optrådte sammen for første gang i det sydkoreanske tv-drama To Be Continued i 2015.

Et år senere debuterede drengene i musikscenen i februar 2016 med seks medlemmer og udgivelsen af deres fem-sangs album Spring Up, som inkluderede hittet Hide & Seek.

Samme år blev de kåret som en af de bedste nye K-pop-grupper af Billboard.

ASTRO udgav deres seneste album, Drive To The Starry Road, sidste maj.

Medlemmet ROCKY forlod K-pop-gruppen tidligere i år, hvor Fantagio Music forklarede, at bandet ville “fortsætte som en fem-medlemmers gruppe i fremtiden.”

MoonBin var den ældre bror til Moon Sua, et medlem af K-pop pigegruppen Billlie.