Kvindernes Internationale Kampdag bliver fejret i ugens liveshow.

Denne fredag aften bliver en hyldest til kvindelige kunstnere, når “X Factor”-deltagerne indtager scenen for at markere Kvindernes internationale kampdag med et liveshow dedikeret til temaet.

Det skriver Se og Hør.

Årets tredje liveshow falder perfekt sammen med denne vigtige dag, hvor deltagerne skal fortolke sange udelukkende af kvindelige kunstnere.

Med syv håbefulde talenter tilbage i konkurrencen, lover aftenen at blive en spektakulær fejring af kvindelig empowerment og musikalsk excellence.

Simon Kvamm har stadig to stærke deltagere i spil. De skal begge udføre sange på dansk, en hyldest til nogle af Danmarks mest indflydelsesrige kvindelige stemmer:

Helene Frank tager publikum med på en rejse gennem Tina Dickows “Bitte små ryk”, mens Selmani skal levere sin fortolkning af Marie Keys “Landet”.

Thomas Blachman, den levende ‘X Factor’-legende, står i en unik position med alle sine tre deltagere stadig i spil.

Hans udvalg af sange spænder bredt, fra Cristian Opreas version af Beyoncés mægtige “Run the World”, til Mariyas personlige udtryk i “Jeg elsker alt, hvad du hader ved mig” af Angående Mig, og KAOS’ fortolkning af “ægte kvinde” af iomfro.

Oh Land, der nyligt måtte tage afsked med Nicolaj Lindby, ser frem til at præsentere hendes to tilbageværende deltagere.

Elva forbereder sig på at fremføre “Killing it” af eee gee, mens Cyklus vil give deres version af “Alt det du gør” af Rigmor.

Fans og seere kan se frem til en aften fyldt med stærke præstationer, der ikke alene anerkender Kvindernes internationale kampdag, men også sætter spotlight på den enestående musik, som kvinder har bidraget med gennem tiden.

‘X Factor’ kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY fra klokken 20.00.