Nu åbner kendissen op om den mørke tid.

Når Maria Jencel normalt inviterer kendte gæster ind på besøg i podcasten “112 for knuste hjerter”, så er omdrejningspunkterne typisk endte forhold eller giftig kemi mellem de to parter.

Men rapperen og den tidligere ‘X Factor’-dommer Lars Ankerstjerne kunne i podcastens seneste afsnit dele en helt anden form for kærlighedssorg.

Ankerstjerne åbner nemlig op om hvordan han og kæresten Lise Koefoed havde mistet deres ufødte barn på tragisk vis.

Parret havde forud for tabet været i fertilitetsbehandling, og var i ekstase af jubel over endelig efter mange års forsøg kunne bære rundt på et barn.

Men fire måneder inden termin mistede parret det ufødte barn, hvilket sendte Ankerstjerne ned af en ond spiral, hvor sprutten ventede nede på bunden.

– Det er en mørk dag. Hele perioden er mørk, og jeg kan huske, at jeg prøver at drikke noget af det væk. Jeg kunne slet ikke være i, hvor ked af det jeg blev (…) Det var helt misbrugeragtigt – jeg prøver bare at bedøve de ting, jeg oplever. Det var rigtig frygteligt, fortæller han i interviewet.

I periodens værste tid udviklede Ankerstjerne hypokondri, hvor alle knopper endte med at blive undersøgt hos lægen. Han blev hurtigt derefter sendt videre til en psykolog, hvor han fik noget meget veltrængt hjælp.

– Jeg var hos en psykolog, som sagde: ”Du er bare blevet skræmt. Du er blevet pissebange, og har mistet evnen til at kende forskel på en stribe og en tiger”. Det er væk nu, så jeg fik faktisk på en eller anden måde dealet med det (…) Vi blev på et tidspunkt forældre, og det er det mest healende. Jeg ved ikke, om jeg stadig havde været i det, hvis vi ikke havde fået børn.

Historien har siden da fået en sødere klang: parret blev i 2018 forældre for første gang, og familien blev yderlige forøget da datteren Roxy kom til i 2021.