Simon Kvamm taler ud om fortid

Simon Kvamm blev for alvor kendt, da den populære satireserie “Drengene fra Angora” løb over skærmen for år tilbage.

Satireserien blev lynhurtig populær, og som en del af de tre medvirkende, fik Simon Kvamm lynhurtigt skabt et navn for sig selv. En af hans ikoniske karakterer, Baune, giver stadig smil på læberne hos mange.

Det var dog formentlig ikke satireserien, der gav ham jobbet som X Factor dommer, men nok nærmere hans store musikkarriere.

Simon Kvamm var forsanger i det populære band “Nephew”, som udsendte hit efter hit, og spillede de danske festivaler tynde gennem en længere årrække.

Bandet gik i opløsning i 2019. Men Simon Kvamm er fortsat med musikken.

Nu nyder Simon Kvamm også stor succes som X Factor dommer, men det er hans fortid som knallertbølle, han nu deler ud af.

Ifølge en artikel fra Se og Hør, som deler et interview fra Euroman, fortæller han om et ungdomsoprør mod akademikerforældrene.

På en privatskole blev han venner med nogle hårde typer, som havde en knallertgruppe. Simon ville blandt andet tilbringe sine aftener med gruppen efter aftensmaden, og deres indflydelse på ham kunne mærkes.

Simon Kvamm fortæller nemlig blandt andet, at han ville gå med springkniv:

– Vi gik med springknive, fandt vores tøj i militære overskudslagre og tilbragte al vores tid nede i kælderen hos en ældre dame, som på en eller anden måde lod os have en form for klubhus der.

Springkniven og knallerterne er dog lagt på hylden. Men trangen til oprør og provokation lever stadig i ham. Nu kommer det dog til fredeligere udtryk, som når han går med neglelak og smykker.

Om inspirationen til “Rockerne Svinene” fra “Drengene fra Angora” kommer fra hans fortid som knallertbølle, fortæller artiklen fra Se og Hør dog ikke noget om.