Det er to af Hollywoods største navne. Bag de to stjerner gemmer der sig måske en historie, som er en Hollywood-produktion værdig.

Woody Harrelson har netop bekræftet Matthew McConaugheys vilde påstand om, at de måske er biologiske brødre. Nu har skuespilleren opfordret til, at de tager DNA-test.

Den 61-årige skuespiller svarede på den vilde påstand, da han var gæst ved ‘Late Show With Stephen Colbert’.

Harrelson fortalte, at idéen om, at hans 53-årige kollega kunne være hans bror, gik op for ham efter en samtale med McConaugheys mor, Mary Kathlene McCabe.

Harrelson forklarede: “Jeg vil bare sige, at der er noget sandhed i den tanke, fordi vi talte med Ma’ Mac, Matthews rigtige mor, og hun fortalte os, at en gang… Jeg mener, det her er sindssygt.”

Woody Harrelson fortsatte sin forklaring.

“Vi var i Grækenland og jeg nævnte noget om fortrydelse. Og jeg sagde: “Du ved, det er mærkeligt, at min far ikke fortryder noget.” Og jeg har kendt Ma’ Mac i lang tid, og hun sagde: “Jeg kendte… din far.” Og det var pausen, jeg fandt lidt bekymrende eller interessant. “Jeg kendte din far.”

Harrelson forklarede, at det var den pause, som Mary Kathlene McCabe havde holdt, da hun fortalte, at hun kendte Harrelsons far, der fik ham til at tænke. Det var en pause fyldt med antydninger.

Skuespilleren forklarede endvidere, at Matthew McConaugheys mor havde en pause fra Matthews far, og at hun der måske kunne have haft en affære med Woodys far.

Da McConaughey i første omgang fremsatte påstanden, sagde han, at han tøvede med at tage en DNA-test, men Harrelson har ikke de samme forbehold.

Oscar-vinderen McConaughey havde tidligere delt sin mistanke om, at hans mor Mary havde haft en særlig oplevelse med Woodys far Charles.

Og et gammelt billede af de langvarige venner Matthew og Woody, taget i 2019, viser en uhyggelig lighed, da de to stjerner optræder i Apple TV+ komedieserien ‘Brother From Another Mother’.