‘Sweet Caroline’ svingede ketsjeren for første gang i lang tid, da hun spillede ved dette års Wimbledon

Tirsdag skete det, som tennisfans verden over aldrig troede de ville overvære igen:

Caroline Wozniacki begav sig ud på tennisbanen igen, med en opstrenget ketsjer og håret i hestehale, klædt i hvidt fra top til tå.

Danskeren der oprindeligt havde sendt sin sidste smashserv over nettet for tre år siden, og havde indstillet den professionelle tenniskarriere, stod nu kampklar ved dette års Wimbledon efter at hun for to uger siden offentliggjorde hendes comeback til tennisverdenen.

Tirsdag slog hun sig nemlig sammen med den zimbabweanske Cara Back, da de tog imod britiske Laura Robson og slovakiske Daniela Hantuchova i en showturnering doublematch.

Og heldigvis viste det sig, at Wozniacki ikke har hvilet på laurbærrene i hendes tid væk fra tennisbanen, skriver Ekstra Bladet.

Selvom opgøret blev trukket ud i et nervepirrende supertiebreak, kunne Caroline og Cara gå fra kampen som sejrskvinder, på 10-8. Duoen vandt samtlige sæt med en 6-1 score.

Danskeren kunne derfor fejre mere end blot hendes 33-års fødselsdag, den 11. juli.

Før showturneringen kunne finde sted, gav fødselaren et interview med pressen. Her kunne hun fortælle, at antallet af turneringer for comeback-Caroline bevidst bliver mindsket, så hun stadig har tid til at omgås familien.

– Jeg kommer til at spille dels et udvalgt program, som vil passe til mig og min familie, dels de steder som passer godt til mit spil, lød forklaringen ifølge Jyllands-Posten.

Indtil videre lyder Wozniackis program, at hun gør sit faktiske turneringscomeback ved WTA Tour-turneringen i Montreal i starten af august, inden det helt store kryds i kalenderen venter: US Open.