Den skandaliserede Will Smith er for alvor på vej tilbage i manegen efter den berømte lussing han gav til Oscar-uddelingen i 2022.

Og nu er det helt sikkert: Der kommer endnu en ‘Bad Boys’-film – den fjerde i rækken.

Det er 28 år siden at den første film af ‘Bad Boys’ udkom, men makkerparret Will Smith og Martin Lawrence kan endnu – nu for fjerde gang, bekræfter de.

Hvis du er fan af de populære ‘Bad Boys’-film, så er der godt nyt. Der kommer således en fjerde film i rækken.

Det bekræfter de to hovedrolleindehavere, Will Smith og Martin Lawrence, på Instagram.

Det skriver bl.a. Collider.

Sony Pictures bekræfter ligeledes, at den fjerde ‘Bad Boys’-film er i såkaldt pre-production, hvilket normalt betyder, at der foreligger manuskript, og at man er i gang med at planlægge filmen, besætte roller osv., men at man ikke er gået i gang med at filme endnu.

Sony nøjes derfor med at sige, at den er ‘under udvikling’.

Af samme årsag foreligger der heller ikke en premieredato, der formentlig ligger et godt stykke ude i fremtiden.

I videoen, Will Smith har lagt op, tager han turen hjem til Martin Lawrence for at offentliggøre, at ‘Bad Boys’ version 4 er på vej.

Artiklen fortsætter under opslaget:

Der har ellers været løse rygter om, at planerne om en fjerde film skulle være blevet sat på pause, efter at Will Smith kom i unåde i Hollywood.

Da han gav komikeren Chris Rock en ordentlig en på lampen ved Oscar-uddelingen i sidste år.

Men nu skal han altså uddele øretæver til andre, i endnu et actionbrag med makkeren Lawrence ved sin side.

De tre første film om strisser-makkerparret udkom i henholdsvis 1995, 2003 og 2020, men det er altså langt fra slut, for de to action-spasmagere Marcus Burnett og Mike Lowrey kan endnu.

Det er også blevet afsløret, at Adil El Arbi og Billal Fallah, der instruerede ‘Bad Boys for Life’ i 2020, vil vende tilbage for at instruere den fjerde film.