Lady Gaga har høstet langt mere end én million ‘likes’ på Instagram med et usædvanligt letpåklædt billede.

Lady Gaga er kendt for kæmpe hits som ‘Poker Face’, ‘Applause’ og ‘Bad Romance’, hun har vundet hele 12 Grammy’er, og så har hun også medvirket i populære film som ‘A Star is Born’ med Bradley Cooper og senest ‘House of Gucci’. 

Den verdenskendte sanger har hele 52,3 millioner følgere på Instagram (@ladygaga), hvor hun stort set dagligt deler billeder og fortællinger fra sit ekstravagante liv.

De fleste billeder er af stjernen selv iført smukke kjoler, og det er sjældent, at hun høster mindre end et par hundrede tusinde ‘likes’. 

For nyligt delte hun dog et billede, som skiller sig ud fra mængden på mere end én måned. 

Først og fremmest er sangeren iført væsentlig mindre tøj end sædvanligt på billedet, og derudover har det også fået en del flere ‘likes’ end normalt, hvilket den store mængde bare hud måske er skyld i. 

Se opslaget herunder:

På billedet, som blev delt for to dage siden, ses Lady Gaga bagfra iført en babyblå bikini, og hun overlader ikke meget til fantasien. 

Billedet er taget ved poolen på et luksushotel i Las Vegas og er blevet delt med beskrivelsen: “Somebody’s [juice].”

Opslaget har i skrivende stund høstet mere end 1,5 millioner ‘likes’ og næsten 15.000 kommentarer, hvoraf stort set alle roser den 36-årige skuespillers smukke krop. 

Én har for eksempel blot skrevet: “Lækkert,” en anden har ligeledes skrevet: “Du er fantastisk,” og en tredje har skrevet: “JEG ER BESAT AF DIG.”