Den britiske sangerinde, Rita Ora, skabte for nylig opmærksomhed på sociale medier, da hun delte en række pikante billeder i forbindelse med hendes kommende musikalbum.

På ét af billederne ses hun med ryggen til kameraet, mens et hvidt badekar fyldes med vand, der (sandsynligvis på grund af en badebombe) bliver lyserødt. Hun delte også et andet billede, hvor hun lå nede i vandet med benene over kors og dækkede sine bryster med hænderne.

Det er dog ikke kun på sociale medier, at Rita Ora viser sig frem. Under Azzedine Alaia Haute Couture-showet i Paris i weekenden bar hun en sort kjole, der ikke overlod meget til fantasien.

Hun har godt nok ikke selv delt et billede eller en video fra modeshowet, men det har avisen WWD (Women’s Wear Daily, red.) til gengæld gjort.

De har på Instagram lagt en video op af popstjernen, hvor der er frit udsyn til hendes forparti.

Videoen blev filmet inden modeshowet, hvor Rita Ora fortalte til avisen, at hun var kommet til Paris efter at have optrådt ved London Pride. Du kan se videoen nedenfor.

Hendes kommende album, der har titlen “You & I”, handler om at finde den eneste ene, som hun har fundet i den newzealandske filminstruktør Taika Waititi, der er 15 år ældre end hende. De to blev gift sidste år.

“You & I” er Ritas første album i fem år og det første siden hun indgik en stor aftale med pladeselskabet BMG.

“Dette album betyder virkelig meget for mig. Det er som min dagbog for de sidste par år, det er min lyd, og det føles så ægte for mig og for den person, jeg er i dag,” har hun fortalt om albummet.

Albummet “You & I” udgives om 11 dage, den 14. juli.