Rygterne har floreret i et stykke tid – Nu er det officielt

Fra slut-2024 skal Jonas Vingegaard vænne sig til et nyt navn på ryttertrøjen.

En af klubbens to hovedsponsorer hos danskerens cykelklub, supermarkedskæden Jumbo, stopper nemlig som hovedsponsor for klubben.

Cykelholdet Jumbo-Visma skal derfor ud og finde en erstatning for de mange millioner euro, den hollandske supermarkedskæde har spyttet i cykelholdet siden 2015, skriver B.T.

‘Sponsoratet har givet os en masse brand awareness, men vi har vundet alt, man kan vinde’ siger Tom van Veen, CEO i Jumbo Supermarkets.

Jumbos afsked har trukket store overskrifter i cykelverdenen, der spekulerer om hvorvidt den markante nedskalering af sponsorpengene vil have indflydelse på holdets ryttere – deriblandt Vingegaard, der har kontrakt med holdet frem til 2027.

Da de tidligere rygter ramte verden, var Richard Plugge, direktøren for Jumbo-Visma, hurtigt om at melde ud, at holdet har intentioner om at træde ligeså hårdt i pedalerne som tidligere – med eller uden Jumbo som finansiel støtte.

‘Projektet fortsætter. Sammen med Jumbo og Visma ser vi på, hvordan vi skal gribe fremtiden an. Men vi kan fortsætte. Der er ingen bekymringer, der er ingen grund til panik. Vi har flere partnere end bare Jumbo. Vi håber, vi kan fortsætte det her i adskillige år’ lød udtalelsen fra Plugge i tidernes morgen.