Den fremadstormende popsanger gik bort i en alder af blot 24 år. Nu deler søster Ida Marie Helmig rørende billede

Den 23. november 2022 mistede Danmark en fremtidig verdensstjerne, der var klar til at vise sin kunnen for den stadig voksende fanskare.

Hugo Helmig, den 24-årige søn af den folkekære pop- og rocksanger Thomas Helmig, gik bort blot få dage før julemåneden blev skudt i gang.

Tidligere på året, den 25. marts, hyldede farmand Thomas hans afdøde søn under hans koncert i Royal Arena på Amager, hvilket også var hans første koncert siden afskeden med Hugo.

Her fremførte Thomas et specifikt nummer, der var sønnens favorit i far-Thomas’ lange musikkatalog.

– Jeg vil ikke fortælle jer, hvor meget jeg savner Hugo, og hvor stor en sorg, det er for mig og min familie. Det kan ikke beskrives. Men Hugo er her inden i. Han er lyslevende inde i mig, fortalte den sørgende far fra scenegulvet, hvorefter kan kastede sig ud i nummeret ‘Dybt inde i mit hjerte’ dedikeret til Hugo.

Den 24. november, på Hugos 25-års fødselsdag, har storesøster Ida Marie Helmig delt sin rørende hyldest til lillebroren på hendes officielle Instagram-profil.

På billedet får hendes følgere for første gang Hugos gravsten af se, hvorpå der er indgraveret ordene ‘Gud giv ham sindsro’.

– I dag ville du være fyldt 25 år og vi skulle have kysset på dig og fejret dig hele dagen.. istedet står vi her og tænder lys på din grav.. Det er stadig så pisse uvirkeligt det hele og du mangler så meget at det gør ondt! Fuck hvor jeg dog savner dig, verdens bedste elskede Hugo!, skriver storesøsteren i billedteksten af sort/hvid-billedet af lillebroren gravsten.

Det er siden da væltet ind med kondolencer og lykønskninger i billedet kommentarfelt, fra venner, bekendte, og de mange tusinde der viser deres medfølelse for Helmig-familien.

Du kan se det rørende billede her: