Nu deler vinderen et rørende opslag på de sociale medier.

Hunden bliver kaldt for ‘menneskets bedste ven’.

Hunde over hele landet bliver betragtet som fuldgyldige familiemedlemmer, og hvis der sker danskernes firbenede venner noget, gør det ondt på hele husstanden.

Det kan skuespilleren, Caspar Phillipson, skrive under på.

I et nyligt opslag på Instagram meddeler han, at familiens hund, Boogie, er gået bort.

Han skriver, at han og familien fik glæde af Boogie i 11 år. Hun fik lov til at sove fredeligt ind om natten, men inden da havde familien nået at tage afsked med deres elskede hund:

“Vores elskede Boogie er ikke mere. 11 blev hun, og sov fredeligt ind om natten efter vi alle havde sagt et tårevædet farvel. Det kunne ikke være finere, når nu det ikke kunne undgås”, skriver han.

Meget tyder dog på, at Caspar Phillipson og familien ikke havde forventet at skulle sige farvel til deres dejlige hund allerede nu.

I opslaget skriver han, at det kun er ti dage siden, at hun var helt frisk. Derfor er det med stor sandsynlighed kommet som et stort chok, at de pludselig har været nødt til at tage afsked med hende.

Han slår dog fast, at familien kommer nemlig aldrig til at glemme hende:

“Ti dage tidligere var hun fuldstændig frisk. Vi savner hende. Og det passer ikke at hun ikke er mere, for hende glemmer vi aldrig. Hold op hvor var vi heldige med kærlige glade Boogie”, skriver han på det sociale medie.

Caspar Phillipson har stor succes som skuespiller, og har spillet med i flere internationale film. Blandt andet har han haft roller i ‘Mission: Impossible – Fallout’ og ‘Jackie’. Hertil har han spillet med i et væld af danske film og tv-serier.

Desuden er han også kendt for at have deltaget i det populære TV 2-program ‘Vild med dans’, hvor han dansede med Malene Østergaard. De endte endda med at vinde.

Du kan se det hjerteskærende opslag herunder: