Nok er nok, mener den erfarne ‘Vild med dans’-kendis.

Inden længe er det slut med at se Sarah Grünewald som vært i ‘Vild med dans’. Hun har været med i mange sæsoner, og seerne er derfor vant til at se hende præsentere deltagerne, men snart vil de opleve hende for sidste gang.

Tidligere på sommeren afslørede den 39-årige tv-vært, at 2023-sæsonen bliver den sidste af slagsen for hendes vedkommende. Hun har nemlig planer om at kaste sig over andre ting i fremtiden.

Det betyder, at hendes medvært, Martin Johannes Larsen, vil stå alene i spidsen for programmet, indtil der bliver fundet en afløser for Sarah Grünewald.

I denne forbindelse har der naturligvis været en lang række spekulationer om, hvem der kan ende med at tage over efter den garvede vært.

Tidligere har Claus Elming, som også har en fortid som vært i ‘Vild med dans’, slået fast, at han mener, at der er tid til at have to mandlige værter i det populære program.

Nu har Sarah Grünewald selv udtalt sig som sin potentielle afløser, og har i denne forbindelse understreget, at hun mener, at det sagtens kan være en mand.

Hun mener nemlig, at der skal være fokus på at finde den bedst egnede til jobbet, i stedet for at vælge ud fra køn. Faktisk slår hun fast, at hun er blevet træt af, at tingene er blevet ‘kønsopdelte’ i de seneste par år.

“Det skal bare være en, der er dygtigt. Jeg er så træt af de der kønsopdelte ting med, at så skal det være en mand og så skal det være en dame. Der skal bare bookes nogen, der kan deres pis,” siger hun til Ekstra Bladet.

Derfor mener hun ikke, at den rette løsning er at vælge ud fra køn. I stedet skal det være en dygtig person, der også fungerer godt sammen med Martin Johannes Larsen.

“Hvis det er en dygtig fyr, der kommer ind og leverer en god casting og han klikker med Martin, så gør det. Eller hvis det er en kvinde eller transkønnet – det skal være den, der er mest spændende, umiddelbar og finurlig,” fortsætter hun.

Sarah Grünewald har været vært på TV 2-programmet siden 2013, hvor hun startede med at være flankeret af Claus Elming. Snart er det dog slut, og hun kommer derfor ikke til at overgå førnævnte som den længstvarende vært på programmet.

Sarah Grünewald tager hul på sin sæson ‘Vild med dans’ den 22. september, hvor der er premiere på den 20. sæson.