Sarah Grünewald med stor fortrydelse, anede ikke, at Britt Bendixen var syg.

I flere år i træk tilbragte de efteråret sammen.

Derfor er Sarah Grünewald selvsagt dybt berørt over, at hendes veninde Britt Bendixen er gået bort.

Onsdag aften valgte Sarah Grünewald så at sætte flere ord på sit tab, da hun mødte pressen til gallapremieren på Bille Augusts nye periodedrama ‘Kysset’.

Her forklarer Sarah blandt andet, at det kom bag på hende, da hun lørdag fik beskeden om, at hendes kollega og veninde var død.

“Jeg vidste ikke, hun var syg. Det var et relativt kort sygdomsforløb, hvilket jo er godt. En fælles veninde, som Britt og jeg havde, sagde, at der skulle en storm til at rive hende fra denne jord, og det synes jeg, er fint sagt,” fortæller Sarah, inden hun tilføjer:

“Der var en journalist, der ringede til mig et minut efter, jeg havde læst det. Og der blev jeg bare nødt til at svare, at jeg ikke kunne sige noget, fordi jeg var så berørt. Jeg synes, det er hårdt,” siger Sarah, der kalder Britt for “en helt særlig karakter”:

“Der var kun én Britt,” forklarer Sarah.

Fordi de var så tætte, nager det “Vild med dans”-værtinden, at hun ikke tog telefonen, da Britt ringede til hende i efteråret:

“Hun prøvede at ringe til mig i november, hvor hun helt sikkert ville sige, at det havde været en god sæson, og at Martin nok skulle blive en god vært, og at han havde klaret det godt. Og jeg fik ikke ringet tilbage til hende, og jeg hader mig selv for det,” lød det til slut fra Sarah Grünewald.