Nu deler hun klip fra den helt særlige dag.

Sarah Grünewald, kendt fra “Vild med dans”, fejrede sin 40-års fødselsdag med manér i Dyrehavens idylliske omgivelser, hvor hun havde inviteret venner og familie til en dag fyldt med hygge, sang, og dans. Festlighederne fandt sted i Peter Lieps hus og startede med en eftermiddagsgåtur, efterfulgt af gløgg og en sangoptræden af fødselaren selv, der fremførte “The Rose” af Bette Midler sammen med to venner.

Det skriver hun blandt andet i et opslag på Instagram.

Aftenen bød på simremad og tiramisu til dessert, hvorefter gæsterne kunne nyde en silent disco, en danseoplevelse med hørebøffer, der tillod dem at danse til musikken, mens andre kunne fortsætte med at tale uforstyrret ved bordene. Festen tog en overraskende og følelsesladet drejning, da gæsterne arrangerede musikbanko og en hyldestcirkel med stjernekastere, hvilket rørte Grünewald til tårer.

Grünewald beskriver dagen som magisk og en kærlighedsfest ud over det sædvanlige, takket være de varme ord, kærlighedstunnelen skabt af stjernekastere, og den støtte hun følte fra sine venner, familie, søn, og mand.

Blandt de kendte gæster var svømmeren Sarah Bro, designeren Soeren Le Schmidt, influenceren Rasmus Brohave, og flere andre.

Efter den store fest, står den nu på en tur til Frankrig. Det deler Sarah Grünewald på Instagram.

“Nu =Frankrig. Ost. Sne. Kys & Kaviar!” skriver hun til slut i opslaget, som du kan se herunder: