Claudia Rex viser bikinikroppen frem, på trods af at der er længe til at sommeren begynder.

Og hvad hun heller ikke er bleg for, er at lade sig fotografere imens, så hun kan dele billederne med sine følgere på de sociale medier bagefter.

Netop dette har den 36-årige tidligere ‘Vild med dans’-stjerne nemlig valgt at gøre, hvilket der næppe er nogle af hendes følgere, der har grund til at klage over.

Selvom hun har fået sig selv en tur i det kolde vand, er der noget, der tyder på, at det har krævet lidt overtalelse.

I hvert fald bærer teksten til hendes opslag nemlig præg af, at det er første gang, hun har været i vandet i år, hvilket hun selv beskriver som ‘sent’.

Som tekst til opslaget, der består af to billeder, hvoraf det ene viser Claudia Rex, der kravler ned i vandet ved hjælp af en stige, har hun nemlig skrevet dette: “Vinterbadning bedre sent end aldrig.”

De fleste, der kender Claudia Rex, kender hende fra ‘Vild med dans’, hvor hun i flere sæson har deltage som professionel danser.

Det gjorde hun blandt andet i 2009, hvor hun dansede med musiker Basim, mens hun året efter dansede med Patrik Wozniacki.

I 2012 havde hun stor succes med sin deltagelse i ‘Vild med dans’, da hun sammen med Bingo Banko-vært Joakim Ingversen, der siden 2015 har dannet par med tv-vært Sofie Linde, gik hele vejen og vandt konkurrencen.

Det er dog ikke alt, hvad hun er kendt for, da hun også har været model og danser i flere musikvideoer, shows, reklamer mv.

Hertil har hun også været med i en række tv-programmer, hvilket bl.a. tæller TV3’s ‘Magi I Luften’ og ‘Bikini Islands’.

Se hende i bikini her: