Hvad der skulle have været en afslappende familieferie, består nu af hospitalsværelser og lægetjek.

Det er nok de færreste af os der ville takke nej til en januar i Thailand, især når man står over for det kedelige og kolde vintervejr hjemme.

Men for skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil er deres tropiske paradisferie blevet forvandlet til et mareridt.

I en Instagram-story delte Anna Stokholm en uventet og trist vending på deres thailandske eventyr.

Mens regnen silede ned over parrets lille søn Ziggy Bob i barnevognen, afslørede Anna, at det ikke kun var vejret, der skabte tristesse.

Familien blev ramt af sygdom, og det var ikke bare en almindelig influenza.

“Nu har stakkels Simon fået denguefeber og ligger på hospitalet til observation i et par dage,” fortalte Anna bekymret til deres følgere på de sociale medier.

Den alvorlige tropiske sygdom, overført via myggestik, har bragt Simon på hospitalet og har kastet en skygge over familiens ferieglæde.

Anna, der selv er gravid med parrets andet barn, og sønnen Ziggy Bob, har ikke været alene i denne vanskelige tid. Parrets Instagram-opdateringer afslørede, at de får støtte fra Annas forældre, der er med dem i Thailand. Trods dette kunne Anna ikke skjule sin bekymring og savn efter Simon.

“Ziggy og jeg er med mine forældre og besøger ham (Simon red.) så meget, vi kan. Men hold nu op, vi savner ham,” delte Anna ærligt med deres følgere.

SE og HØR har forsøgt at kontakte Anna Stokholm for yderligere kommentarer, men der er endnu ikke kommet svar på vores henvendelse.

Vi ønsker den danske skuespillerfamilie alt det bedste og en hurtig bedring til “Vild med dans”-vinderen.