Nu fortæller hun om, hvordan konkurrencen påvirkede hendes karriere.

Neel Rønholt, der blandt andet er kendt for sin julekalenderrolle som Tinkas mor, har være igennem en hård periode.

I januar i år, efter en travl periode med optagelser og deltagelse i TV 2’s ‘Vild med dans’, stod det klart for Neel Rønholt, at hun måtte tage et skridt tilbage.

Læs også: ‘Badehotellet’-stjerne med vild afsløring: Blev hånet

Det fortæller hun i et interview med ALT for damerne.

“Der blev det ret tydeligt for mig, at det var ved at være nok, selvom det arbejdspres ikke var noget, som jeg ikke havde klaret før,” reflekterer hun.

Hun havde længe jongleret med et travlt arbejdsliv og familieliv, men en dag, efter at have afleveret sine to døtre i børnehave, mærkede hun tydeligt konsekvenserne.

Med symptomer, der kunne forveksles med graviditet eller influenza, opsøgte hun sin læge og fik så diagnosen stress.

Læs også: Geggo har droppet botox: Bruger i stedet dette ældgamle trick

Selvom hun kort efter sin deltagelse i ‘Vild med dans’ endte med at få konstateret stress, så påvirkede danseprogrammet også hendes liv på positiv vis, fortæller hun til B.T.:

“Jeg ved helt konkret, at jeg fik et job på grund af, at jeg var med i ‘Vild med dans’. Jeg lavede en musical, Grease, for nogle år siden, og det var fordi han havde set, at jeg var med i ‘Vild med dans’.”

Det kan altså konstateres, at hendes deltagelse TV 2-programmet ikke ligefrem har været med til at sætte en stopper for nye jobs – tværtimod.

Neel Rønholt udtaler videre til B.T., at hun er i tvivl om, hvorvidt hun var kommet i betragtning til rollen, såfremt hun ikke havde deltaget i ‘Vild med dans’, da hun i programmet fik lov at vise en helt ny side af sig selv.