Det er ikke ligefrem kærligheden, som den dygtige danser fokuserer på i øjeblikket.

‘Vild med dans’-stjernen, Karina Frimodt, har haft stor succes på dansegulvet.

I seneste sæson af det populære TV 2-program gik hun hele vejen sammen med den tidligere fodboldspiller, Kasper Fisker, og når hun ikke befinder sig på skærmen, driver hun en danseskole.

LÆS OGSÅ  Sofie Linde i panik

På kærlighedsfronten er der dog ikke ligeså meget fart på.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Efter at have afsluttet et 10 år langt forhold med Kasper Lentz i 2022, er Karina Frimodt ikke aktivt på udkig efter en ny partner.

“Ved du hvad, jeg har så travlt, så jeg har slet ikke tid til at tænke på kærlighed. Nu nyder jeg bare at have noget tid med mine børn og arbejde rigtig meget på danseskolen. Så må den dér kærlighed vist vente”, lyder det fra danseren.

Danserens 16-årige datter, som hun har fra et et tidligere forhold, tilføjer, at hun er glad for, at hendes mor er derhjemme.

LÆS OGSÅ  Sussi og Leo indstiller karrieren

Karina Frimodt blev skilt fra datterens far, da hun var 29 år gammel, og på daværende tidspunkt var det noget, der gjorde hende pinligt berørt.

“Jeg var så flov over at skulle gøre min datter til skilsmissebarn, at jeg fortalte min egen mor det på en sms. Men hun og min far var der 100 procent for mig og hjalp mig med Mathilde. Det var en hård periode, for vi var inde og ude af Statsforvaltningen, og der var advokater inde over”, har hun tidligere udtalt i et interview med Hendes Verden.

Det seneste brud med med Kasper Lentz var derimod mere stille og roligt. På Instagram skrev Karina Frimodt, at de var gået fra hinanden som bedste venner.