Nu har danseren delt historien på de sociale medier.

Det har været et år præget af dyb sorg og store forandringer for ‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen, der i begyndelsen af året måtte sige farvel til sin far.

Tragedien fortsatte kort tid efter med tabet af familiehunden og kulminerede senest med bruddet med Joan Divine, hans partner gennem mange år.

Olesen delte åbenhjertigt disse begivenheder med offentligheden, hvilket har tegnet et billede af et år fyldt med emotionelle udfordringer.

Parrets kamp for at blive forældre var velkendt blandt danskerne, der fulgte deres ni år lange rejse mod forældreskab. Rejsen kulminerede heldigvis lykkeligt med fødslen af deres søn, Felix, i 2021.

På sin farens første fødselsdag efter dødsfaldet, delte Michael et dybfølt opslag, der gav et indblik i familiens fortsatte sorgbearbejdelse. Sammen med sin søn Felix besøgte han kirkegården for at mindes og ære sin far.

“Det din fødselsdag i dag far, og Felix & jeg tog en tur forbi for sige tillykke. Det er stadig så uvirkeligt, du ikke er her mere, og savnet er stadig så stort for os alle. Og lidt hårdere i dag,” skrev Olesen, og delte følelsen af et savn, der stadig er nærværende og intensiveres på dage som disse.

Det var en særlig rørende bemærkning fra lille Felix, der tilføjede et lyspunkt på denne ellers så tunge dag.

“Felix sagde ‘hey farfar’, og jeg sikker på du kunne høre det,” delte Michael Olesen i sit opslag.

Du kan se det rørende opslag her: