Stjernen tæller dagene ned.

Den kendte danske skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke har i årevis underholdt danskerne med sin skuespilkunst på film, tv og teaterscenerne. Bedst kendt for sin rolle som Anja i de elskede ‘Kærlighed ved første hik’-film, har hun nu midlertidigt skiftet projektørlyset ud med et skrivebord og manuskriptet.

Efter udgivelsen af sin personlige bog ‘Ramt – 39 historier om at blive 40’ i 2021, har ‘Vild med dans’-vinderen skiftet fokus til fiktionens verden for sit næste litterære projekt.

For nylig afslørede hun, at hendes kommende bog, med titlen ‘Adams arv’, har nået en vigtig milepæl i processen.

– For nogle uger siden postede jeg et billede med forsiden til min bog “Adams arv”. Der var så mange der var så søde at skrive tillykke med, at jeg nu endelig var blevet færdig med den. Men sandheden var jo, at bogen slet ikke var færdig. Det var kun forsiden, der var færdig. Så jeg blev pludselig en smule stresset for at være helt ærlig, fortæller den nyklækkede forfatter på sin Instagram-profil, og fortsætter.

– Men i søndags lavede jeg sidste rettelse til min meget værdsatte redaktør Mille fra Politikens Forlag, igår blev bogen sendt i tryk og om en måned udkommer den. Det har jeg det ret vildt over. Det vil jeg gerne afsløre. Det fejrede jeg igår med en sejltur i regnvejr i vores kutter, mad fra udsøgt meny kort og utallige slag Meyer.

Du kan se opslaget her: