Camilla Sofie Dalsgaard opdagede allerede tilbage i april, at der var noget galt.

Camilla Sofie Dalsgaard fik fredag, efter lang ventetid, fjernet en stor knude fra sit ene bryst.

Det fortæller hun til Her og Nu.

‘Vild med dans’-stjernen siger også, at hun opdagede knuden helt tilbage i april 2022, og at den heldigvis viste sig at være godartet.

Hun er kendt som danseinstruktør og mediekonsulent, er datter af danseinstruktøren Soffie Dalsgaard og sangeren Michael Bjørnsson.

Hun har blandt andet medvirket som ‘Smukke Sally’ i filmen ‘Bølle bob og Smukke Sally’.

Hun deltog i sidste års ‘Vild med dans’, hvor hun dansede løst sammen med Jakob Åkerlind.

Hun har i den periode hjulpet ham med at lære at danse, men den seneste tid er det faktisk ham, som har hjulpet hende. Hendes datter blev i fjor en del af Eventyrteatrets dramaskole.

“Man siger at æblet sjældent falder langt fra stammen – og lille skat du er efterhånden som snydt ud af næsen på din mor og så alligevel meget sejere og dygtigere. Da jeg var 8 år kom jeg ind på eventyrteateret og jeg elskede det – nu er det din tur og jeg håber for dig, at det vil give dig mange gode oplevelser og minder for livet! Det vigtigste for mig er, at du har det sjovt med det. Du vil altid gøre din mor stolt, om du går i mine fodspor eller ej,” skriver hun i et Instagram opslag.

Aflyst i sidste øjeblik

Oprindeligt skulle Camilla Dalsgaard have haft den fjernet i september, men hun valgte at få udskudt indgrebet på grund af ‘Vild med dans’, og fik i stedet en tid i januar.

Operationen blev dog aflyst den selvsamme dag, hun skulle for, på grund af sygdom blandt hospitalspersonalet.

Bliver ekstra forkælet

Men nu er det heldigvis vel overstået, og Camilla Dalsgaard har det godt.

“Min søde familie passer godt på mig, og jeg bliver ekstra forkælet,” fortæller hun.