Den daværende 29-årige havde svært ved at fortælle sine forældre det, da hun skulle skilles fra faren til hendes datter.

“Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt, 44, havde det svært med det, da hun som 29-årig blev skilt fra faren til hendes datter.

I september måned, sidste år, kunne Karina Frimodt afsløre, at hun skulle skilles fra kæresten gennem 10 år, Kasper Lentz. Men det brud var ikke hendes første gang at hun har været igennem et livsomvæltende brud.

Da ‘Vild med dans’-danseren blot var 29 år blev hun skilt fra faren til hendes datter, Mathilde, et brud som hun havde svært ved at fortælle om.

Det forklarer hun til ‘Hendes Verden‘.

Bruddet skete efter 10 års forhold, og et halvt år efter at hun havde født sin datter.

“Jeg var så flov over at skulle gøre min datter til skilsmissebarn, at jeg fortalte min egen mor det på en sms. Men hun og min far var der 100 procent for mig og hjalp mig med Mathilde. Det var en hård periode, for vi var inde og ude af Statsforvaltningen, og der var advokater inde over,” siger den professionelle danser, der derfor valgte at sætte karrieren på pause for at være sammen med datteren.

Det var dog ikke tilfældet, da hun skulle slå op med ekskæresten Kasper Lentz, som hun har sønnen James med. De to boede endda sammen i en periode efter bruddet.

“Vores børn er vores absolutte førsteprioritet, og vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan for bedst muligt at få dem igennem en svær tid for vores familie,” skrev hun i september på Instagram.

Og for blot få dage siden har Karina Frimodt netop prioriteret børnenes ve og vel. Danseren har nemlig solgt sin lejlighed i Holte og er rykket til et rækkehus på Østerbro for at komme tættere på Kasper lentz.

“Nu kan han selv løbe mellem far og mor, så han kan have os begge to, selvom vi ikke er sammen,” siger danseren til Ekstra Bladet.