TV-stjernen afslørede ved en fejl en glædelig nyhed.

Vi er blot fem dage væk fra den helt store premiere på jubilæumssæsonen af ‘Vild med dans’.

Og traditionen tro havde TV 2 fået hele holdet til at møde talstærkt op til pressemøde på Danmarks mest berømte dansegulv, fredag den 15. september.

Én af dem der naturligvis var taget ind forbi studiet var programmets værtinde Sarah Grünewald, der måtte spurte ind på plads for at nå det i sidste øjeblik.

Den smukke værtinde var nemlig kort tid forinden landet i lufthavnen, efter en veltrængt ferie i Spanien.

Og tydeligvis sad ferien og afslapningen stadig i Grünewalds krop, der ikke lige nåede at gøre sig klar på hvad der skulle deles med pressen, og hvad der måske skulle være forblevet en hemmelighed.

Overfor BILLED-BLADET der spurgte ind til hendes ferie, kunne Grünewald nemlig fortælle at hun havde været afsted til sydens sol med hendes ‘mand’ Ben Kaniewski, som hun har dannet par med i over tre år.

Og netop ‘mand’-bemærkningen fik mediets skarpe journalist til at bede ‘Vild med dans’-værtinden om at uddybe.

– Øh ja – altså vi er faktisk forlovede, afslørede Sarah til BILLED-BLADET, og uddybede at det oprindeligt var planen at forlovelsen skulle have været en hemmelighed fra offentligheden.

Men nu hvor døren var sat på klem, kunne Grünewald ligeså godt åbne den på vidt gab. Hun kunne afsløre overfor mediet, at forlovelsen havde fundet sted på traditionel vis, med hendes kommende ægtemand Kaniewski nede på et knæ og stille det store spørgsmål til den kommende brud.

Forlovelsen fandt sted for halvandet år siden, men hvornår kirkeklokkerne vil kunne høres, ønsker hun fortsat at beholde som en hemmelighed.

‘Vild med dans’ får premiere den 22. september med Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen som værter. Det bliver dog Sarahs sidste gang i værtsrollen, der har valgt at takke af efter 10 sæsoner.