Den store glæde kommer på bagkant af en rystende tid i hendes liv

Der er løbet meget vand i åen for for danseren, der i mange år har slået sine folder i det populære TV 2-program. 

For selvom hendes ‘Vild med Dans’-eventyr lakkede mod enden for en af Danmarks mest succesfulde dansere og iværksættere, nemlig 36-årige Claudia Rex, så har hun åbnet for en retur på dansegulvet inden længe. 

Og selvom der ikke er nogen officiel udmeldingen om, hvem der bliver at finde på dansegulvet, når der tages hul på den nye sæson, så har Claudia Rex i den grad spøget i kulissen. 

Men selvom Claudia Rex bestemt ikke har udelukket at vende tilbage i ‘Vild med Dans’, så bliver det tilsyneladende ikke i den kommende sæson. 

Hun har nemlig løftet sløret for, at hun er gravid. Det deler hun i et hudløst ærligt opslag på det populære sociale medie Instagram. 

Her benytter hun samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at hun var meget ængstelig over at fortælle højt om nyheden, da familien for nyligt var i dyb sorg over at have mistet en baby kort før 12-ugers scanningen: 

“Det var en nyhed, som jeg var vildt ængstelig over at fortælle højt om, da vi mistede en anden (meget lille) babybule inden jul – ugen før 12-ugers scanningen, ugen inden juleaften og ugen før lanceringen af mit firma. Så det er med tungen i munden, at vi tør håbe på at det går bedre denne gang. Heldigvis går alt som det skal nu og det er vi SÅ lykkelige for”.

Foto: Instagram