Vil han slutte fred? Kong Charles’ vilde tilbud til Meghan Markle og Prins Harry.

Med en tilslørret trussel om, at kong Charles ikke vil have et forhold til børnebørnene Archie og Lilibet, vil konge måske ikke smide sin yngste søn og hans familie helt ud af de kongelige kamre.

Dramaet fortsatte tidligere på ugen i den britiske kongefamilie, da det kom frem, at kong Charles havde smidt prins Harry og hertuginde Meghan ud.

Den 74-årige britiske monark smed simpelthen hertugen og hertuginden ud og bad dem om at forlade deres britiske hjem Frogmore Cottage, efter at 38-årige Harry gav hele den britiske kongefamilie bruttofilen i sin selvbiografi “The Reserve”. udgivet i januar.

Men nu mener The Sunday Telegraph, at døren mellem de to stridende parter måske alligevel ikke er helt lukket.

Med udsigten til, at hertugerne, der bor i USA, ville have “ekstremt komplicerede” besøg i Storbritannien uden et hjem og tilhørende sikkerhedsforanstaltninger, og at dette sandsynligvis også ville påvirke det forhold, King Charles ville have til sine børnebørn Archie, 3 , og Lilibet, 1, kongen har ændret mening, ifølge medierne.

Kilder fortæller til de britiske medier, at kong Charles har givet en olivengren til Harry og Meghan, og at han har tilbudt dem at bo i en lejlighed i Buckingham Palace, når de besøger landet.

Det vides endnu ikke, hvad Harry og Meghan har sagt om kong Charles’ tilbud.