Der er åbenbart ikke grænser for, hvad man er villig til at gøre, når man har et brændende ønske om at blive mor. 

Reality-stjernen Heidi Montag følger en helt særlig diæt, i ønsket om at blive gravid.

Heidi Montag udforsker en ny og anderledes kosttrends, da hun og manden Spencer Pratt fortsætter med at forsøge at lave en baby. 

“Jeg elsker at prøve nye ting! Jeg har altid været meget interesseret i forskellige typer diæter,” siger Heidi Montag til PEOPLE og tilføjer, at hun også er til “antropologi”, især “måden mennesker er beregnet til at spise på.”

“Når man tænker på, hvor de fleste næringsstoffer er, der er biologisk tilgængelige for mennesker uden toksiner, er organer meget nærende dele af dyr. Kulturelt er organer en kritisk del. At spise rå lever vil bevare så mange næringsstoffer som muligt.”

I sidste måned postede Montag en video af sig selv på Instagram, hvor hun blev set spise rå lever såvel som tyre testikler, og hævdede, at der er “så mange fordele ved at spise lever” og “dyreorganer.”

Tv-personligheden, som er mor til den 4-årige søn Gunner Stone, fortsætter med at søge efter måder at øge sine fertilitetsmuligheder, efter at have gennemgået en operation i august sidste år, for at få fjernet ufarlige polypper i livmoderen.

I en YouTube-video, som blev lagt ud på det tidspunkt, sagde Montag, at hun gennemgik proceduren, som kaldes en hysteroskopisk polypektomi. 

I videoen foralte hun, at hun håbede at hun efter proceduren ville kunne blive gravid med det samme. 

Heidi Montag blev først kendt i reality-serien The Hills, som havde sæsonpræmiere i maj 2006.