Håndboldikonet deler stor nyhed med folket – og lykønskningerne vælter ind

Rasmus Lauge har haft en håndboldrejse, som få igennem årene har kunne matche.

Den danske playmaker har brugt en væsentlig del af hans håndboldkarriere i udlandet, hvor han har kunne iføre sig spillertrøjer fra både THW Kiel, Flensburg-Handewitt og senest ungarske Veszprém KC.

Men dette års VM-finales topscorer gjorde dog sine spæde første professionelle skridt på dansk jord, hvor han i flere år kylede bolden i nettet for Bjerringbro-Silkeborg.

Og netop sidstnævnte håndboldklub kan nu glæde sig til mere selskab i omklædningsrummet: efter mere end 10 år i udlandet, vender Lauge nemlig tilbage til klubben.

VM-legenden deler selv den store nyhed på hans officielle Instagram-profil, hvor han i en sød montage skifter den ene klubtrøje ud med den næste – og i løbet af videoen også får besøg af børnene Freja og Noah, der kom til undervejs i farmand Lauges håndboldeventyr i udlandet.

Og som den sidste trøje Rasmus ifører sig i videoen, kan man tydeligt se Bjerringbro-Silkeborgs navn og logo.

– For 10 år siden forlod jeg Danmark, for at forfølge mine håndbolddrømme. Et du tosset, det skuffede ikke! Så mange nederlag og tilbageskridt, men mest af alt sejre, trofæer, venskaber, nye kulturer og som I kan se, to nye medlemmer af familien. Nu er vi tilbage, hvor de hele startede og jeg er så spændt på at komme i gang med den nye udfordring, skriver Rasmus til videoen, som du kan se her:

Allerede under VM i januar talte playmakeren om, at han og familien ønskede at rejse tilbage til Danmark, hvor Rasmus ville skrive sit næste kapitel i håndboldbogen.

Siden offentliggørelsen, er det væltet ind med lykønskninger i videoens kommentarfelt, både fra fans og kollegaer.