Nu kommer han til Danmark.

Akon kommer til TAP1 i København til maj med sin vilde hitparade af pop og R&B-hits

Den award-vindende multiplatin-sælgende artist, sanger, producer, iværksætter, skuespiller og filantrop, Akon, kommer til Danmark. Kendt for at dominere hitlisterne med sine gigantiske R&B-/ hip-hop-/ EDM- og pophits i 00’erne, har den senegalesiske amerikaner et resumé som få andre artister. Han har bl.a. startet tre pladeselskaber, heriblandt Konvict Music, hvor artister som T-Pain og Lady Gaga startede deres karrierer. Derudover har han solgt mere end 35 millioner albums på verdensplan.

Det oplyser Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Udover en imponerende række udgivelser af egne sange såsom ”Locked Up” og ”Lonely”, så har Akon været et af de varmeste navne når det kommer til at give features til nogle af musikverdens største navne. Hans liste af gæste-features, der er oppe på mere end 300 af slagsen, tæller sange med artister som bl.a. Michael Jackson, David Guetta, Gwen Stefani, Lil’ Wayne og Eminem.

Med et væld af awards på hylden, såsom en Billboard Music Award for ”Artist of the Year”, har Akon cementeret en plads som en af nyere tids største internationale musikikoner. Hans dedikation til at starte filantropiske initiativer i hjemlandet har ført til etableringen af The Konfidence Foundation; en fond der kæmper for børns vilkår i Afrika og USA. Han har også lanceret et partnerskab for at sørge for strøm til en million afrikanske hjem.