Nu fortæller Melvins mor, Carolyne, om hvordan Melvin har lært hende at håndtere pressen.

Carolyne Kaddu Rasmussen, mor til TV 2-stjernen Melvin Kakooza, udtrykker stor stolthed over sin søn og ser frem til premieren på den nye sæson af ‘Helt Sort’.

Under en nylig begivenhed afslørede hun, at det var Melvin, der havde lært hende at håndtere medieopmærksomhed, herunder at sige “Ingen kommentar” for at bevare hemmeligheder.

Det skriver Newsner.

TV 2 fejrede for nylig deres store prisuddelingsfest, Echoprisen, hvor Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza, begge kendt fra TV 2, fungerede som værter. Festen bød på musikalske indslag og prisoverrækkelser, hvilket skabte en livlig atmosfære.

Carolyne, der også er vært på podcasten ‘Soul Sisters’ sammen med Michèle Bellaiche, delte sin spænding for ‘Helt Sort’s femte sæson, der udforsker kontrasterne mellem Uganda og Danmark. Hun anvendte det råd, hendes søn havde givet hende, ved at sige “ingen kommentar” for at undgå at afsløre for meget om den kommende sæson.

Melvin forklarede, at inspirationen bag “ingen kommentar”-kortet kom fra advokatserien ‘Suits’, hvorfra han lærte vigtigheden af at navigere i, hvad der skal siges offentligt. Han understregede, at det var nødvendigt at lære sin mor dette, da hendes begejstring for ‘Helt Sort’ nogle gange kunne føre til utilsigtede afsløringer, hvilket han ønskede at undgå for seernes skyld.