Danskerne sender varme tanker mod Sussi, efter hun deler billede med hendes følgere.

Den evigt populære sanger, Sussi Nielsen, deler ugentligt billeder fra sin tilværelse med sine følgere på Instagram.

Forleden kiggede stormen Hans forbi, hvilket ikke gik nogens næse forbi. I Danmark er den nemlig ikke hverdagskost et en storm hærger over landet i sommerperioden.

Stormen var også forbi hos Sussi Nielsen, hvor den lavede flere skader. Og nu deler Sussi en trist nyhed.

“Mit stakkels Valnøde træ og mit lille pæretræ, som for første gang gav en masse pære. Nå det er nok mange af jer, der har oplevet, efter stormen knus Til jer alle”, lyder det fra Sussi, der deler et billede af det knækkede træ.

Du kan se hele Sussis opslag nederst i artiklen.

I kommentarfeltet er medfølelsen strømmet ind, og flere beretter om, at Hans også har ødelagt noget hos dem.

Forleden kunne Sussi også berette, at hun har spændende planer for den nærmeste fremtid.

“Godaften søde venner. Der er stor sandsynlighed for, at jeg skal indtale lydbogen til min Biografi ” jeg er Sussi” Det glæder jeg mig rigtigt meget til,” fortalte Sussi i en opdatering tidligere i ugen.

Bogen ‘Jeg er Sussi’, udkommer den 26.10 i år. 

Om bogen står der blandt andet: 

“En af Danmarks mest farverige og folkekære kunstnere fortæller om sit festlige liv og sin store sorg. Biografien om Sussi Nielsen, den ene halvdel af den ikoniske popduo Sussi og Leo, er en skøn og livsbekræftende fortælling om en kvinde, der har vundet manges hjerter med sin bramfrihed og ukuelige livsvilje.”