Landsholdslegenden besvarer spørgsmålet, som mange håndboldfans ønsker svar på.

I kølvandet på finalen i håndbold, hvor Danmark måtte se sig slået af Frankrig med 33-31 efter en dramatisk kamp, der måtte i omkamp efter uafgjort i den ordinære spilletid, var der en mærkbar skuffelse hos de danske spillere. Umiddelbart efter kampen var det en tydeligt skuffet landstræner Nikolaj Jacobsen, der mødte pressen. Han blev efterfulgt af en næsten grædefærdig Mathias Gidsel, som i øvrigt blev slutrundens topscorer.

Efter præmieoverrækkelsen var det Mikkel Hansen, der kom i fokus-

Den sølvmedalje, som de danske spillere modtog lod Mikkel Hansen ikke sidde om halsen ret længe.

Under interviewet efter kampen udtrykte Mikkel Hansen sin frustration og skuffelse. “Vi er ekstremt skuffede, for vi havde et par chancer for at afgøre kampen. Den er sgu lidt tung lige nu,” sagde han, tydeligt påvirket af nederlaget.

Hansens reaktion var en tydelig afspejling af hele holdets følelser. “Der er selvfølgelig ikke verdens bedste stemning ude i omklædningsrummet lige nu. Vi er sgu lidt skuffede alle sammen lige nu for at være ærlig,” fortsatte han. Denne ærlighed og åbenhed om holdets følelser viser dybden af deres forpligtelse og passion for spillet.

Spørgsmålet om dette var Hansens sidste chance for at vinde EM-guld i hans karriere hang i luften. På dette spørgsmål svarede han kort: “Det ved jeg ikke endnu.” Dette svar efterlader både fans og eksperter i spænding omkring hans fremtid i sporten.

Mens sølvmedaljen måske ikke var det, de håbede på, så understreger deres præstationer ved dette EM deres høje niveau og gode ånd på holdet. For Mikkel Hansen og resten af det danske hold var denne kamp mere end blot en kamp; det var et kulminationen på 30 dages slid og endnu længere tids forberedelse.

De danske drenge får chancen for at tage revanche til sommer, hvor de skal til OL i Paris.