En ung kvinde er gået viralt, efter at have delt en video på sociale medier, hvori hun hævder at ‘have beviser for’, at hun er Madeleine McCann.

En ung kvinde, der påstår, at hun ‘kan være Madeleine McCann’, er gået viralt på de sociale medier, efter at have delt ‘beviser’ i en liveoptagelse på Instagram.

Blandt andet har hun vist, at hun har den særlige ‘plet’ i øjet, som man også kan se, at Madeleine McCann har på de billeder, der blev delt, da hun forsvar. Det skriver mediet Daily Star.

Den lille britiske pige forsvandt fra en ferielejlighed i Praia da Luz i Algarve i Portugal i 2007. Da hun forsvandt, var hun tre år gammel.

Hun er aldrig blevet fundet, men i de senere år er der flere unge kvinder, der er gået viralt på de sociale medier, fordi de har haft et udseende, der mener uhyggeligt meget om Madeleine.

Og nu er det sket for endnu en kvinde, men denne gang er det kvinden selv, der påstår, at der er en chance for, at hun kan være den forsvundne britiske pige.

Kvinden, der delte en video på sin Instagram-bruger, der har fået navnet @iammadeleinemcann, har forklaret, at hun ‘for et par måneder siden’ begyndte at tro, at hun kunne være den forsvundne pige.

“Det var noget, jeg hørte fra min bedstemor,” lød det også fra hende.

Foto: TikTok

Den unge kvinde, der er fra Tyskland, siger, at hun er 21 år, men at hun selv mener, at det ikke er korrekt. Hvis Madeleine stadig er i live, vil hun være 19 år i dag.

Kvinden har hævdet, at hun har en fregne på sine ben og en plet i øjet på præcis samme steder, som Madeleine har.

Den tyske kvinde er blevet så overbevist om, at hun er Madeleine, at hun vil have foretaget en DNA-test, så hun kan bevise, at hun har ret.

“Hjælp mig. Jeg har brug for at tale med Kate og Gerry McCann. Jeg tror, jeg kan være Madeleine. Jeg har brug for en DNA-test,” har hun skrevet som tekst på sin Instagram-profil.

Den unavngivne kvindes beviser er i bedste fald svage, men hun har alligevel samlet mere end 25.000 følgere på Instagram på kort tid. Flere af dem tror tilsyneladende, at hun har ret i sin påstand om, at hun er den forsvundne pige.