Inge Thorup har valgt at takke af i værtsstolen, og nu kan DR offentliggøre hvem der bliver hendes erstatning.

DR har netop annonceret den nyeste tilføjelse til deres værtsteam for børnenyhedsshowet “Ultra Nyt”.

Den 23-årige Solaf Masoud er blevet udvalgt til at stå i spidsen for programmet, hvor hun sammen med Jonas Madsen vil levere dagens vigtigste nyheder til landets yngste seere.

Med Solaf Masoud ved roret forventes en fornyet og engagerende tilgang til nyhedsformidling. Solaf udtrykker stor begejstring og ydmyghed over sin nye rolle og ser frem til at være med til at forme “Ultra Nyt” for en ny generation af seere.

I mere end et årti har “Ultra Nyt” været en fast del af mange danske børns dagligdag. Programmet har haft som mission at gøre børnene parate til at forstå og engagere sig i verden omkring dem, og med Solaf Masoud som ny vært ser fremtiden lys ud for denne DR-institution.

Marlene Boel, B&U-chef i DR, roser Solafs evne til at se verden fra børnenes perspektiv.

Hun fremhæver i en pressemeddelelse fra DR Solafs talent for at formidle og stille de spørgsmål, børn gerne vil have svar på, hvilket gør hende til det perfekte valg som ny vært.

Det er værd at bemærke, at “Ultra Nyt” tidligere er blevet tildelt Unicef-Prisen for sin fremragende nyhedsformidling til børn. Med Solaf Masoud som ny vært ser DR frem til at fortsætte denne tradition for kvalitetsnyheder til de yngste seere.