Det sidste brøl er lydt.

‘DET SIDSTE BRØL. AF DEN GRUND ER JEG UDE’.

I et opslag på Instagram afslører Christian Arnstedt, at han ikke længere skal være i blandt de andre løver i det populære DR-program ‘Løvens Hule’.

‘Jeg har efter svære overvejelser valgt ikke at deltage i den kommende sæson af Løvens Hule. Det har været en kæmpe glæde og være med’, skriver serieinvestoren blandt andet i opslaget.

Ifølge Christian Arnstedt er der to ting, der ligger til grund for beslutningen.

For det første har han investeret i adskillige små virksomheder gennem programmet, og det har krævet en betydelig mængde tid og engagement fra hans side. Han føler nu, at han ikke kan tage flere investeringer ind, samtidig med at han ønsker at have tid til de virksomheder, som han har investeret i.

Den anden grund er hans “nye” farrolle. Sidste år kunne Christian Arnsted og hustruen, Charlotte Reventlow, nemlig glæde sig over, at de blev forældre for første gang, da deres søn, William, kom til verden, og netop det har ændret hans prioriteter.

‘Jeg vil altid være typen, der arbejder meget, men jeg vil gerne forsøge og være en mest muligt nærværende far for min søn og min familie, og det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer hver måned, som jeg så ikke kan give til dem,’ skriver han.

Investoren slutter sit opslag med at takke alle dem, han har mødt på sin rejse gennem ‘Løvens Hule’, og giver en særlig hyldest til sine medløver fra de forskellige sæsoner.

Desuden takker han også United og DR.