Det er ikke længe siden, det blev offentliggjort, at Harry Potter-bøgerne bliver til en tv-serie.

Det bliver ikke den eneste populære bog-serie og filmsucces, der bliver konverteret til serieformatet.

Stephanie Meyers bestseller bogserie “Twilight” blev tidligere filmatiseret og havde stor succes med hovedrollerne, der blev spillet af Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner.

Nu florerer der rygter om, at bøgerne skal laves om til en tv-serie. Det har skabt spænding blandt fans af serien.

Ifølge flere amerikanske medier, herunder Hollywood Reporter, er det produktionsfirmaet Lionsgate Television, der står bag projektet, selvom intet er endnu officielt bekræftet.

Det vides ikke, hvem der skal spille hovedrollerne i tv-serien. Der spekuleres i, om nogle af de originale skuespillere vender tilbage til at genoplive deres karakterer.

Sinead Daly, en anerkendt manuskriptforfatter, siges at være ansvarlig for at skrive tv-seriens manuskript. Det vides ikke, hvor meget serien vil følge den oprindelige bogserie, men fans håber på, at den vil fastholde de samme følelser og romantiske elementer, som de elskede ved de tidligere film.

Det vil tage noget tid, før tv-serien er færdig, da projektet stadig er i de tidlige stadier. Det er også uklart, hvor meget af handlingen fra bøgerne, der vil blive inkluderet i tv-serien og om der vil være tilføjelser eller ændringer i historien.