Det er tid til at prøve noget nyt, lyder nyheden.

Den erfarne TV 2-vært, Dennis Ritter, og hans ægtefælle, Morten Toft, har taget beslutningen om at sætte deres imponerende lejlighed på Frederiksberg til salg efter syv år. 

Den 172 kvadratmeter store bolig, som parret erhvervede sig i 2016 for 6.403.000 kroner, er nu sat til salg med en pris på 11.995.000 kroner.

Det skriver SE og HØR.

Lejligheden er beliggende på anden sal og centralt placeret på en af Frederiksbergs mest eksklusive veje. Den luksuriøse bolig ligger i et eftertragtet område, der også har tiltrukket prominente tv-personligheder som Jonatan Spang, Nikolaj Koppel, Henrik Qvortrup og lakridskongen Johan Bülow.

Hvis lejligheden opnår udbudsprisen, vil parret opnå en imponerende fortjeneste på 5,6 millioner kroner, hvorfor det ser ud til, at parret har fået et højt afkast på de syv år.

På sin personlige Facebook-profil delte Dennis Ritter tankerne bag salgsbeslutningen: 

“Efter næsten 20 år på Frederiksberg er det måske tid til at prøve noget andet for os.”

Det er ikke første gang, at Dennis Ritter vælger at ændre bopæl, da han tidligere har boet på Islands Brygge. 

Denne gang synes parret at være åbne for nye eventyr og livsstilsforandringer, hvilket spejler sig i beslutningen om at forlade den velkendte Frederiksberg-enklave.

Herunder kan du se Dennis Ritters personlige opslag, som også indeholder et link, der fører dig ind til hans imponerende bolig.