Nu åbner hun op og fortæller om sin hemmelighed.

Danskerne lærte Nadja at kende i 2020, da dokumentaren ‘Nadja og de 170 kilo’ rullede over skærmen på TV 2.

Her følger man med i Nadjas rejse, hvor hun blandt andet leder efter årsagen til sin overvægt.

I dag ser livet helt anderledes ud for Nadja. Hun har tabt sig mange kilo, og hun er også blevet mor.

På sin Instagram-profil deler hun løbende ud af hendes liv, og det er også her, at hun nu åbner op om en hemmelighed, som først deles nu.

Nadja er mor til Holger, som kom til verden sidste år og nu fortæller hun om et svært valg, som hun måtte træffe i starten af året.

“Jeg har båret på en hemmelighed,” lyder det fra Nadja som fortsætter:

“Få dage før juleaften, stod jeg med en positiv graviditetstest. Rimelig chokeret og i vildrede. Holger var lige blevet 4 måneder og alting var stadig så nyt, skræmmende og hårdt. Vi var slet ikke klar til en 2’er. Så mit 2024 startede med en medicinsk abort.”

Nadja fortæller at hun græd virkelig meget, ikke fordi at aborten var den forkerte beslutning, men fordi, at hun nu vidste, hvad hun sagde nej til. Omvendt er hun ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning.

“Det var den rigtige beslutning. Mentalt, økonomisk, praktisk set. I dag ved jeg med sikkerhed, at det var det helt rigtige. Men det har krævet tilløb at fortælle det til jer. Fordi jeg føler en kæmpe skam,” lyder det fra Nadja, som fortsætter:

“Det har sat sig i både kroppen og hovedet. Jeg har spist ekstra meget på følelser – især stress og skam. Så nu fortæller jeg det til verden, så skammen forhåbentlig bliver mindre. For det er skammen, min BED lever af.”

Du kan se hele opslaget herunder: