Nu har han rundet en særlig milepæl.

Stefan Jepsen udtrykker nu sin taknemmelighed for de mange hilsner, han har modtaget gennem det seneste år.

For Stefan Jepsen har det været en bemærkelsesværdig rejse. Den 34-årige, der er kendt fra TV 2, fik landsdækkende opmærksomhed, da han optrådte i dokumentaren ‘Stor mand’ sidste år.

I dokumentaren åbnede en tydeligt berørt Stefan op om sin kamp med en vægt på over 300 kilo og sit brændende ønske om at tabe sig for at kvalificere sig til en operation.

Skønt han ikke opnåede sit oprindelige mål, har Stefan ikke desto mindre vist bemærkelsesværdig viljestyrke og har fortsat sin kamp for vægttab med stor tapperhed.

Den 10. februar kunne Stefan med stor glæde annoncere, at han havde opnået et vægttab på 150 kilo over et år, hvilket bragte hans vægt under 200 kilo for første gang i et årti.

Den 14. marts markerede et særligt øjeblik for Stefan, idet det var årsdagen for ‘Stor mand’s udsendelse på TV 2, en begivenhed der satte skub i hans forvandlingsrejse.

Det sætter Stefan blandt andet ord på i et opslag på Instagram:

“I dag er det 1 år siden at ‘Stor mand’ blev sendt første gang. Er meget taknemmelig over at have lavet det program. Dels det at have været med til at sætte fokus på et tabu, og så selvfølgelig alle de ting jeg indså under optagelserne, der sidenhen har hjulpet mig enormt meget,” lyder det fra Stefan som fortsætter:

“En af de største glæder ligger i alle de søde beskeder, jeg har modtaget fra alle jer fantastiske mennesker, der følger med. Det har helt sikkert været en stor del af, hvorfor jeg er lykkedes med at fastholde min fremgang. Bliver helt rørt bare af at skulle skrive det. Jeg sætter stor pris på hver og en af de beskeder, og for det liv jeg har nu,” afslutter han.

Du kan se hele opslaget herunder: