Der er blevet en del mindre af den TV 2-stjernen.

Vi kender Theresia Treschow-Kühl fra TV 2-programmet ‘Årgang 0’.

Programmet rullede over skærmen for første gang, for over 20 år siden.

Her kunne seerne følge historien om den første generation i det nye årtusinde. Dokumentaren fulgte fire børn, som alle blev født i år 2000. Her var et af børnene pigen Rachel, som Theresia er mor til.

Serien fulgte børnene fra fødsel og frem til de blev voksne.

I dag er Theresia Treschow-Kühl 58 år, og har netop gennemgået et stort vægttab.

Det skriver HER&NU.

Men Theresia deler blandt andet også en video på sin Instagram-profil, hvor hun viser hvor meget hun har tabt sig. Det opslag kan du se nederst i artiklen.

Helt præcist har Theresia tabt sig 15 kilo, og faktisk hvad der svarer til intet mindre end en halv meter. Det viser målebåndet, når Theresia måler rundt omkring på kroppen.

“Jeg kom til et punkt, hvor jeg tænkte: “Jeg er jo blevet for tyk”, simpelthen. Jeg var blevet fed, og jeg var blevet det, der hedder BMI-fed, og så tænkte jeg: “Hvad gør jeg?”. Så det første, jeg gjorde, var at stoppe med at være høflig,” fortæller Theresia til mediet.

Hun fortæller også, at hun startede med at sige nej til tak til kage og søde sager på arbejdet, og i august sidste år, gik hun i gang med et forløb med en personlig træner.