‘Det hele er pisse fedt’ lyder det kort og kontant

Komiker og tv-vært Mark le Fêvre har god grund til at glæde sig i disse dage. Det har han selv afsløret med et opslag på det sociale medie Instagram.

Her fortæller den 34-årige komiker fra Horsens, at der er dømt babylykke hos ham og kæresten Sidsel Fisker Buhl Jørgensen.

Det er naturligvis altid noget specielt at blive forældre. Alligevel er der noget helt særligt ved at blive forældre for første gang. Og netop dette er tilfældet for både Mark le Fêvre og Sidsel Fisker Buhl Jørgensen.

På Instagram har den populære komiker ikke blot delt nyheden om, at han er blevet far. Han har også valgt at dele et billede, hvor man får et udsyn til den lille guldklump.

På billedet står han ved siden af sin kæreste Sidsel Fisker Buhl Jørgensen, der løfter på deres to hunde – en under hver arm. Selv står han med deres lille baby i favnen.

Ud fra den tilhørende tekst er det ikke svært at gennemskue, at han er rigtig glad for at være blevet far til sit første barn.

“Jeg er blevet far! Vi er blevet forældre. Det hele er pisse fedt,” skriver han.

Mark le Fêvre og kæresten Sidsel Fisker Buhl Jørgensen har endnu ikke løftet sløret for, om de har fået en dreng eller en pige.

Parret har været kærester siden 2010, og købte et hus sammen i 2020. Huset blev købt for at fejre, at han var kommet gennem sin operation, hvor han fik fjernet et modermærke, der viste tegn på kræft.

Dengang afslørede han også, at det fik ham til at tænke mere over livet, at han potentielt kunne have fået kræft.

“Men det var lidt et wakeupcall. Jeg klarede jo heldigvis frisag, men det med lige at have frygten inde at vende. Det er en kliché, men man bliver bare lidt mere opmærksom på, at man ikke ved, om det hele slutter i morgen,” sagde han dengang til Ekstra Bladet.