Det strømmer ind med støttende ord, efter nyheden blev delt med offentligheden

Elvira Pitzner er tilbage på dansk jord, efter at have været ude at rejse. Desværre kom hun hjem til et syn, som er de flestes mareridt.

På sin Instagram fortæller hun sine følgere på Instagram, at der har været indbrud i hendes i hjem.

Hun kom ind i sit hjem, som var fuldstændig rodet. Ydermere var noget af hendes kæreste eje væk. Hendes mange Chanel tasker.

“Vinduet var ødelagt, døren var åben og alt er kaos. Alle mine Chanel tasker, som jeg arbejde så hårdt for selv, er væk. Jeg er så mega frustreret. De stjal endda mine overvågningskameraer! Nu vil jeg begynde at rydde op og anmelde det til politiet og forsikringsselskabet,” skriver hun på sin Instagram.

Efterfølgende lægger hun billeder ud af sine mange Chanel tasker, som hun nu ikke har tiltag til længere.

Det er detsværre ikke første gang i år, at den unge diamantdatter bliver udsat for indbrud.

Tilbage i marts var der nemlig nogle, der brød sig ind i hendes bil.

“Fik i går aftes stjålet i bagagerummet fra Porschen, vores LV-kuffert og min LV-dufflebag samt ALT min makeup og nyt tøj. Fik i går aftes stjålet i bagagerummet fra Porschen, vores LV-kuffert og min LV-dufflebag samt ALT min makeup og nyt tøj,” skrev hun til sine følgere tilbage i marts.

Selvom tyvene også dengang stjal flere dyre tasker og tøj af mærket Louis Vuitton, var Elvira mest taknemmelig for, at hendes elskede hunde var i sikkerhed. De lå nemlig i bilen, mens der blev brudt ind i den.