Den 16. september går det løs – og de skal lede den store aften

Christian Degn har været vært på en lang række TV 2-programmer, blandt andet ‘Hammerslag’, ‘Hvem vil være millionær’ og ‘Nybyggerne. Derudover har han også medvirket i flere tv-programmer, hvor han selv har været med i programmet og sidst men ikke mindst, haft flere af sine helt egne tv-programmer. 

Blandt andet kom man helt tæt på Christian Degn og hans far, i programmet ‘Alt det min far ikke har lært mig’. Han har også i TV 2-serien ‘Degn vil være far’ sat fokus på et vigtigt emne. I årevis fulgte en hemmelighed nemlig den populære tv-vært. Det var, at han for år tilbage blev diagnosticeret med stærkt nedsat sædkvalitet, hvilket var en svær besked at modtage – derfor holdt han den for sig selv.

Han har gennem tiden fået kendskab til flere mænd, med samme lidelse, som heller ikke har delt den. I programmet sætter han derfor fokus på dette. I serien følger seerne Christian Degn og kæresten Trine, der brændende ønsker at blive forældre.

Det lykkedes og i dag er de to forældre til lille Vagn.

Christian Degn er dog fortsat at finde på skærmen, og på sin Instagram-profil afslører han nu en stor nyhed.

Han skal nemlig lave noget, som han glæder sig rigtig meget til.

“ENDELIG må vi afsløre det! Skal lave Hjertegalla med @michelebellaiche og @annastokholm,” skriver Christian Degn til et billede af de tre sammen. Hvis man swiper til siden, så kan man også se en kort video med de tre. 

“Om jeg glæder mig til 16. September…,” slutter Christian Degn, med reference til videoen, hvor han ser særdeles begejstret ud. 

Du kan se hele opslaget herunder: