Nu er det ikke længere muligt.

En stor ændring er på vej til TV2 Play. Snigpremierer på TV 2 Play, som har været en værdsat funktion for seerne, der giver mulighed for at få et tidligt glimt af populære serier som ‘Badehotellet’ og ‘Landmand søger kærlighed’ bliver nu udfaset.

Det oplyser TV 2 til mediet Meremobil.dk

TV 2 meddeler, at snigpremierer vil blive udfaset, hvilket betyder, at premieredatoen fremover vil være den samme på både flow-tv og TV 2 Play. Mens detaljer om tidspunktet for denne ændring ikke er klart angivet, bevarer TV 2 Play dog en fordel for abonnenter ved at frigive den seneste episode om morgenen, hvis programmet har premiere på flow-tv samme aften. Disse ændringer markerer en fortsættelse af TV 2’s transformationsrejse, der begyndte i 2023 med en ny visuel identitet og fokus på digital transformation.

’Badehotellet’ sæson 10 får premiere på TV 2 Play og TV 2 søndag 3. marts,”

Om den nye sæson af ‘Badehotellet’ skriver TV2:

“I den tiende og sidste sæson er vi nået til sommeren 1946. Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen. Men alle skår er ikke klinkede, og pludselig befinder det lille hotel sig i et skæbneår, hvor gæster og ansatte er nødt til at stå sammen, hvis ikke det, de holder allermest af, skal gå tabt.