Nu venter der en stor ændring i programmet.

X Factor skulle have rullet over skærmen fredag aften, men må vige pladsen for håndboldlandskampen.

Derfor er programmet rykket og bliver i stedet sendt lørdag aften. Her vil denne sæsons første ‘6 chair challenge’ rulle over skærmen, og det er her, at der venter en ændring.

Det skriver blandt andet SE & HØR.

Som noget nyt, kan dommerne nemlig nu benytte sig af et ‘call back’. Men før dette uddybes, skal en anden ændring også nævnes. For det nye ‘call back’ er ikke det eneste som er anderledes.

I de tidligere sæsoner har det forløbet sådan, at ‘6 chair challenge’ har været delt op på den måde, at hver dommer har haft et program. Således, at den givne dommer vælger alle sine deltagere i løbet af det ene ‘6 chair challenge’-program.

Sådan fungerer det

Men i morgen vil det være anderledes, her er det i stedet delt op i kategorier, i stedet for den enkelte dommers deltagere.

Derfor skal alle dommerne i morgen vælge to deltagere, af de unge solister.

Og med den ændring, kommer der nu reglen ‘call back’.

Denne regel kan tages i bro, når alle dommere har valgt to deltagere til deres bootcamp. Her vil alle seks stole nu være optagede, og dermed står der seks deltagere uden en stol. Her får dommerne mulighed for at benytte sig af ‘call back’-reglen, hvor de nu kan tage en af de deltagere, som ikke er blevet valgt.

Hvis de benytter sig af reglen, betyder det også, at de bliver nødt til at bytte en af de to deltagere, som de har valgt at give en stol.

Hvordan det kommer til at gå, kan du se i X Factor i morgen på TV 2 kl. 20.00.