Nu er der nyt fra TV 2.

Premieren på sidste sæson af ’Badehotellet’ skyder marts i gang, men der venter også en måned med masser af cykling og en ny sæson af ’Først til verdens ende’.

Et sidste besøg på ’Badehotellet’:

  • Badehotellet – I den tiende og sidste sæson er vi nået til sommeren 1946. Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen. Men alle skår er ikke klinkede, og pludselig befinder det lille hotel sig i et skæbneår, hvor gæster og ansatte er nødt til at stå sammen, hvis ikke det, de holder allermest af, skal gå tabt. ’Badehotellet’ sæson 10 får premiere på TV 2 Play og TV 2 søndag 3. marts.
  • SAS Rogue Heroes – Premiere på første sæson af den britiske, BAFTA-nominerede dramaserie ’SAS Rogue Heroes’ fra 2022. I serien følger vi tilblivelsen af en militær specialstyrke, der tilbage i 1940’erne begynder at operere bag fjendens linjer. På rollelisten er blandt andre Alfie Allen (’Game of Thrones’, ’John Wick’), Connor Swindells (’Sex Education’, ‘Barbie’) og Jack O’Connell (’Bag fjendens linjer’, ’Ferrari’).
Badehotellet’ sæson 10 får premiere i marts på TV 2 og TV 2 Play (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Fra det vilde udland til Danmarks egne vandkanter:

  • Først til verdens ende – En håndfuld danske par tager på et ekstraordinært eventyr på land og til vands, gennem anderledes kulturer, enorme metropoler og ufremkommelige jungler, når vi præsenterer fjerde sæson. Det par, der kommer først i mål, vinder en kvart million kroner. 
  • Stormester – en chance til – Fem tidligere ’Stormester’-deltagere får en chance for at råde bod på alt det, der gik galt, første gang de var med i ’Stormester’, når TV 2 og TV 2 Play sender en taber-special på fire afsnit med Jacob Tårnhøj, Linda P, Thomas Warberg, Eva Jin og Sofie Jo Kaufmanas – og selvfølgelig stormester Lasse Rimmer og assistent Mark Le Fevre.
  • Vandkant til salg – Ejendomsmæglerne Adam Schnack, Lars og Farnaz Elbæk, Morten Skovholm, Jonna Harbo, Jette Gudiksen, Ronnie Calundan samt Peter og Therese Askholm vender alle tilbage med nogle af Danmarks enestående og imponerende vandkantsboliger, der er klar til salg. 
  • Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – Vi kommer godt rundt i landet, når Sara Lygum og Christian Borregaard i en ny sæson igen hjælper danskere med at finde den rette bolig – det rette sted.
  • Jo færre jo bedre – Marie Tangaa og Steen Langeberg er tilbage med en ny sæson af quizshowet ’Jo færre jo bedre’, hvor tre hold dyster om at finde de mindst oplagte svar og vinde hovedpræmien på 50.000 kroner. 
  • Forårets store klassikere på sportskanalerne:
  • Cykling – I marts starter cykelåret rigtigt på TV 2 Play – og der er masser at se frem til. Fra 3.-10. marts er det tid til forårsbebuderen – løbet mod solen – Paris-Nice. Desuden byder marts på Catalonien Rundt fra 18.-24. marts, Gengt-Wevelgem 24. marts og endelig den første rigtige forårsklassiker Flandern Rundt 31. marts.