Nu vender en række populære programmer tilbage på skærmen på TV 2.

På TV 2 er en lang række programmer særdeles populære, og sæson efter sæson, sidder trofaste seere klar foran skærmen.

Og er du blandt dem som blandt andet er vild med underholdningsprogrammet ‘Forræder’, så kan du godt begynde at glæde dig. Programmet vender nemlig tilbage med endnu en sæson, som snart har premiere.

“18 kendte spillere er endnu en gang tjekket ind på ’Forræder’-slottet for at spille om sandheder og løgne. Denne gang ved de alle, hvad det handler om, men i et uforudsigeligt spil, hvor man ikke kan stole på nogen, bliver spillernes egne mavefornemmelser også sat ud af kraft. Hvem er dine allierede? Og hvem prøver at bedrage dig? Lise Rønne er vært, når anden sæson vender tilbage på TV 2 Play og TV 2,” skriver TV 2 om programmet i en pressemeddelelse.

Det er igen Lise Rønne, som er i spidsen for programmet som vært.

Derudover vender flere andre populære programmer også tilbage, dem kan du se herunder:

  • Sommerdrømme – Slip sommerdrømmene løs sammen med vært Lene Beier og dommerduoen, indretningsarkitekt Camilla Kjems og tømrermester Patrick Bentsen, når fire par konkurrerer om at forvandle et nøgent sommerhus til deres færdige sommerdrøm. I den nye sæson er vi rykket til Danmarks nordligste by, Skagen.
  • En vej ud – Nu er vi klar med anden sæson af underholdningsprogrammet med skøre og hjernebrydende udfordringer for en række kendte danskere, der skal forsøge at slippe ud af de mærkeligste escape rooms. Adam Duvå Hall og Neel Rønholt danner også i denne sæson værtspar.
  • Sommer til salg – Danskerne elsker sommerhuse. Både herhjemme, når ligusterhækken blomstrer, og solen står højt på himlen. Men også sydpå under varmere himmelstrøg. I den nye livsstilsserie følger vi en række ejendomsmæglere, der sælger fritidshuse både i Danmark og i udlandet, og som gør drømmen om den ultimative feriebolig til virkelighed.
  • Anders Matthesen: Anden bringer ud – Anders Matthesens populære, klassiske standup-show fra 2019 kan ses på TV 2 Play og TV 2 Echo fra 12. april.