Nu afslører hun en helt særlig hemmelighed.

I et nyligt Instagram-opslag har Emilie Lindevang, endelig løftet sløret for en velbevaret hemmelighed fra optagelserne af reality-showet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. Ifølge Emilie vidste hun allerede fra begyndelsen, at hendes meddeltager, 32-årige Anders Ingwersen, ville vælge hende som sin partner i programmet.

LÆS OGSÅ  De melder ud: I aften forlader hun X Factor

“Jeg følte mig sikker på, at Anders ville vælge mig, fordi det sagde han indirekte til mig under optagelserne,” udtaler Emilie i et interview med HER&NU. Dette følelsesmæssige forspring blev skabt under parrets første møder, hvor de ikke kun udvekslede personlige følelser, men også talte om fælles fremtidsplaner.

For at opretholde spændingen og usikkerheden omkring programmets udfald har produktionsteamet dog valgt at udelade flere af parrets dybere samtaler fra den endelige udsendelse. Yderligere blev Emilie og Anders instrueret i at nedtone deres relation under optagelserne.

“Jeg havde meget alenetid med Anders i programmet, men efter hver alenetid fik jeg besked på af produktionen, at jeg ikke måtte sige til nogen af de andre piger, hvad Anders og jeg havde snakket om,” forklarer Emilie. Hun beskriver denne del af optagelserne som skuespil, hvor det var svært at navigere i, hvad hun skulle afsløre for de andre deltagere.

LÆS OGSÅ  Dramaet på den røde løber nåede nye højder, da Jake Gyllenhaal fik en journalist til at græde

Anders deler også sine erfaringer med at balancere på grænsen mellem ærlighed og programmets krav om dramatisering. “Produktionen bad mig nogle gange om at lave røgslør, hvilket betyder, at de bad mig om at sige nogle ting, som ikke var helt oprigtige,” udtalte han tidligere til HER&NU.

Til trods for disse udfordringer, beklager hverken Emilie eller Anders sig over produktionsholdets metoder. “Vi vidste godt, hvad vi havde skrevet under på, og hvad vi var gået ind til,” slår Emilie fast, og anerkender dermed de vilkår, som reality-tv ofte opererer under.