TV 2 kommer ikke til at droppe programmet, selvom det i denne sæson har historisk lave seertal.

I aften løber endnu en omgang af ‘Vild med dans’ af stablen. Det ellers så populære program tiltrækker stadig mange seere, men tallet er rent faktisk dalende.

I år har været et foreløbigt lavpunkt, hvor gennemsnittet indtil videre er 640.000 seere.

Dette til trods, så er det stadig et af de mest populære programmer, fortæller TV2’s underholdningsredaktør.

»Vi er rigtig glade for, at så mange stadig følger ‘Vild med dans’ trofast, og at et program i sin 19. sæson stadig ligger helt i toppen af seertalshitlisterne uge efter uge samtidig med, at det formår at udvikle sig,« lyder det i en mail fra TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Strøbech til B.T, som tilføjer:

»I en tid hvor flow-seere erstattes af streamere, og live-forbruget hos danskerne generelt er mindre, er det ikke længere en selvfølge at kunne samle så mange mennesker om fælles weekendunderholdning. Det bevidner, at ‘Vild med dans’ stadig på 19. sæson spreder glæde og begejstring blandt vores brugere.«

Nutidens tv-konkurrence og de faldende seertal taget i betragtning, så har TV2 ingen intentioner om at stoppe med at sende ‘Vild med dans’ efter denne sæson er slut.

Thomas Strøbech fortæller, at man hos TV2 fortsat mener at der er et stort engagement omkring programmet, hvorfor man altså ikke kommer til at stoppe med at sende programmet som fredagens underholdning.