Nu er der dårligt nyt fra håndboldverdenen.

I morgen står Aalborg Håndbold over for en vigtig kamp i Champions League mod det polske hold Kielce, men de må klare sig uden deres stjerne, Mikkel Hansen, som er ude med en lyskeskade.

Denne skade har plaget Hansen over en længere periode, hvilket er en stor frustration for holdet og især for cheftræner Stefan Madsen. “Det irriterer os selvfølgelig, at han har døjet med lysken så længe,” udtaler Madsen, der understreger vigtigheden af at få Hansen fuldt restitueret.

Det skriver TV 2 Nord.

Madsens håb er at have Hansen tilbage til slutspillet, men det er endnu usikkert, hvornår han kan vende tilbage til spil. Hansen, der bidrog med fire mål i søndags mod Fredericia, er en nøglespiller for Aalborg, og hans fravær til tirsdagens kamp er et hårdt slag for holdet, som står over for en mulighed for at vinde deres Champions League-gruppe. Dette kræver dog en sejr over Kielce samt hjælp fra RK Zagreb, der skal besejre gruppelederen Kiel.

Aalborg Håndbold er allerede sikret en plads i kvartfinalen, men ambitionen om at toppe gruppen lever stadig, hvilket understreger holdets målsætning om at præstere på højeste niveau i verdens største klubhåndboldturnering.

Cheftræner Stefan Madsen udtrykker håb om, at holdet, på trods af Hansens fravær, kan levere en stærk præstation og måske endda vinde gruppen, hvilket ville være en stor bedrift for det nordjyske hold.